Robin Williams a fost iubit de multi oameni, actorul a decedat pe 11 august 2014 , însă a ramas in inimile noastre nu numai pentru spectacolele sale, ci și pentru bunatatea care l-a însoțit de-a lungul vieții. Unul dintre cele mai izbitoare momente, fără îndoială, a fost când a făcut o gorilă, pe nume Koko, să zâmbească din nou după ce si-a pierdut prietenul pe nume Michael.

Cele două animale erau foarte apropiate și, de la m0artea lui Michael, Koko era deprimată, tristă și nu mai dorea să socializeze, tocmai atunci Fundația Gorilla și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru a salva viața „micuței”. Robin Williams a fost abordat de membrii organizației, întrucât se afla la înălțimea carierei sale și s-a dovedit mereu foarte prietenos si sarea mereu in ajutorul oamenilor.

În același timp, actorul a acceptat invitația și, după ce a aflat mai multe despre istoria animalului, a mers să o întalneasca. De îndată ce a intrat pe ușă, Koko s-a arătat interesată și a fost curioasă să se apropie de el.

Gorila vorbește limbajul semnelor fluent și în timpul întâlnirii i-a cerut lui Robin să-i gâdile burtica, demonstrând că legătura dintre ei a fost imediată și foarte primitoare. Au continuat să se gâdile reciproc, să se îmbrățișeze și să râdă mult.

Koko s-a simtit foarte bine in compania lui Robin si au ramas prieteni. Toți cei prezenți au fost surprinși de reacția gorilei și au fost ușurați să o vadă zâmbind din nou. Videoclipul de mai jos arată puțin mai multe despre această întâlnire neobișnuită: